Nyheter

Nyheter

Her vil vi oppdatere dere med nyheter om Leine Merino og hva som ellers skjer på gården.

Kvamsgenseren er lansert!!

Kvamsgenseren er lansert!!

Nå har damene fra Kvam skapet en helt ny oppskrift. Det er kvamsgenseren. En genser med utsikt mot Rondane!! Du kan kjøpe strikkepakker her. Og se på historien til genseren her.

You Tube kanal!

You Tube kanal!

Det har vært en stund vi har en facebook side. Men for noen kan det oppfates som litt vanskelig å finne fram videoer der. Derfor har vi også skapet en youtube kanal. Kanalen er her:
Leine Merino Norge

 

Lebrasa garnet har kommet.

Lebrasa garnet har kommet.

Det nye garnet har vært levert fra Sandnes spinneri. Det er mykt og godt! Nye oppskrifter er i gang men garnet kan allerede bestilles her!

Nå er butikken ferdig på gården

Nå er butikken ferdig på gården

Butikken er åpen på gården. Vi har ingen åpningstid, det er åpent når vi er her. Derfor er det bedre å ringe før dere kommer. 97715081 eller 46850579.

Ulla er nå til vasking

Ulla er nå til vasking

Ulla vår er sendt til curtis wool for vasking. Det er i England men tilhører nortura.

Det var ingen vaskeri nærmere som kunne vaske dette mengde merinoull.

Ulla skal etterpå spinnes på Sandnes, så at de nye nøstene blir klare for Rennebu martnan.

Snart nytt garn hos Leine Merino

Snart nytt garn hos Leine Merino

Rett etter påske skal vi tilby et eksklusivt garn: naturfarget merinogarn fra merinosauer i Frankrike. Sauene er stort sett ute hele året og mulesing er ikke tillat. Svart merino er en truet dyreart og vi håper å få både fornøyde kunder og å unngå raseutryddelse ved å selge dette garnet. Garnet fins i 4 forskjellige farger:

100% brun

20% hvit og 80% brun

50% hvit og 50% brun

80% hvit og 20% brun

Ulla er blandet ved karding med hvit merinoull fra Arles (Sør-Frankrike). Garnet fra Leine Merino er snart utsolgt men vi har en del 3 tråds igjen. Det nye Leine Merino garnet er forventet å komme til sommeren. Den skal ligne mye på det brune garnet så at man kan strikke de sammen.

×

Log in